Реклама на продукти за земеделието

Рекламирайте в www.agrocalculator.bg продаваните от вас сортови семена, торове, препарати както и други продукти свързани със земеделието

и достигнете до правилните потенциални купувачи.

Какво получавате:

*За допълнителна информация натиснете върху съответния елемент.

Създаваме индивидуален калкулатор за приложение на предлаганият от Вас продукт в сайта www.agrocalculator.bg (например калкулатор за сеитба на предлаган от вас сорт пшеница, слънчоглед, ечемик, рапица или друга земеделска култура).

Страницата и калкулаторът се брандират с лого на вашата фирма и връзка (линк) към вашият уебсайт.

Вашият калкулатор ще бъде добавен към мобилното приложение Агро Калкулатор в Google Play

Калкулаторът се изработва на база препоръчани от вас:
  • Сеитбени норми
  • Торови норми
  • Дози на приложение на препарата
  • Както и препоръки за сеитба на съответния сорт семена/ торене с конкретния тор или употреба на конкретния препарат (фунгицид, инсектицид, хербицид и др).

Всеки път, когато някой потребител използва калкулаторът и въведе своят e-mail, вие ще получавате запитване на посочен от вас e-mail адрес с цялата информация, която потребителят е въвел. Така ще можете адекватно да отговорите на запитването или да добавите потребителя към вашият списък с потенциални клиенти.

В зависимост от вашата реклама в Агро Калкулатор, е възможно да получите допълнително реклама във Facebook на вашият калкулатор (с възможност за ретаргетиране - показване на рекламата само на определени потребители, които вече са изявили интерес към вашият или подобен на вашия продукт)

Друга допълнителна възможност за реклама е и публикуване на рекламен банер в тематичен агро калкулатор (например в страница Калкулатор за семенаКалкулатор за торовеКалкулатор за препарати и други калкулатори за конкретни продукти, като например Агропланер за пшеница и др.)

С реклама под тази форма вие ще предоставите допълнителна добавена стойност на потенциалните си клиенти, ще ги улесните и също така ще насочите рекламното си послание и средствата си за реклама само към потребители, които вече са изявили интерес към вашия продукт и са по-близо до момента за осъществяване на покупка.

За да рекламирате предлагани от вас продукти свързани със земеделието можете да попълните формулярът по-долу или да се свържете с нас на e-mail dimitar@agrocalculator.bg (Димитър Сатамов) и Тел./ Viber: 0887366395